Iturbe bekrefter selv at han drar

Juan Manel Iturbe ble aldri den store suksessen som man håpet på da han kom til Roma sommeren 2014. Nå forlater Argentineren Roma og Serie A til fordel for Premier League. 

iturbelazio

Sent lørdag kveld la Iturbe selv ut et trist farvel til Roma på sin offisielle Instagram-profil hvor han skrev :

«Uavhengig av hvilken avgjørelse jeg tar og de som vil bli tatt vil jeg benytte anledningen til å si noen ord til byen og Roma og fansen. Dessverre gikk ikke ting som jeg hadde håpet, og jeg er den første som er lei meg for det. En må takle skuffelser og nederlag på samme måte som suksesser og seire. Jeg har alltid spilt med stolthet og gitt alt i den røde og gule trøya. Jeg har alltid gitt 100%, uten og noen gang holde igjen. For drakten har jeg lidd, grått og jublet. I livet må ha mot og ydmykhet til å komme tilbake på beina og fortsette å ha tro på en selv. Kanskje er dette bare et på gjensyn, i så fall vil jeg komme tilbake sterkere enn noensinne. Jeg vil alltid ha fargene til denne klubben jeg har respektert og hedret i hjertet mitt. Jeg vil gjerne takke klubben, trenerstaben og spesielt Walter Sabatini som alltid har støttet meg i vanskelige stunder. Fremfor alt vil jeg takke mine lagkamerater og jeg ønsker alle suksess videre. Per sempre, Forza Roma!»

Neste stopp er etter alle solemerker Watford. Overgangen er ikke bekreftet av klubbene, og Iturbe selv sier ikke hvilken klubb det er i på Instagram. Dog så har det vært rykter de siste dagene om at Watford med blant annet Holebas og Ibarbo i stallen låner Iturbe for €1.5M ut sesongen, med en opsjon på kjøp på €18M.

Sommeren 2013 snappet Roma og Sabatini opp stjerneskuddet som hadde briljert for Hellas Verona foran nesen på Juventus. Det ble ingen billig overgang og kostet Roma €22M+bonuser.  Det ble kun fem mål på de 56 kampene i Roma-trøya, dog så var scoringene mot blant annet CSKA Moskva, Juventus og ikke minst Lazio i nest siste serierunde forrige sesong.

Iturbe forlater dermed Roma når overgangsvinduet åpnet i januar, og kan altså spille morgendagens kamp mot Genoa.