Overgangsdrama!

Låneovergangen til Juan Manuel Iturbe til Watford har lenge sett klinkende klar ut. Spilleren reiste til England for medisinsk sjekk etter at resten av laget tok ferie. Nå skal imidlertid Bournemouth, med blandt andre norske Joshua King, ha kommet på banen med et bedre økonomisk tilbud til både Iturbe selv og til Roma.

Sørskystklubben skal ha tilbudt Roma en utkjøpsklausul på €22 millioner i følge Gianluca Di Marzio. Summen ligner fryktelig på den Roma ga Hellas Verona for Iturbe (før bonuser) sommeren 2014. Watford sitt forsøk på klausul var trolig på rundt €15-16 millioner. Roma har jo for lengst godtatt budet fra London-klubben, men krysser nok nå det aller meste for at Iturbe selv velger å gå til Bournemouth. Tirsdag formiddag meldtes det fra leiren til Di Marzio at samtalene med Watford stoppet opp mandag kveld, og at Iturbe trolig velger Bournemouth. Sistnevntes oppjag av prisen er ikke Watford interessert i å være med på.

Begge lagene er nyopprykkede til Premier League. Watford ligger på en meget imponerende 7. plass og tidligere Lyn-spiss Odion Igahlo bøtter inn mål for Marco Cassetti sin tidligere arbeidsgiver. Debutantene Bournemouth fikk et meget tøft møte med Premier League, men har fått sving på sakene i det siste (til og med King ser bra ut!) og ligger i øyeblikket på en 14. plass.

Nå venter vi på Iturbes avgjørelse.