Roma rotet bort seieren

Roma så ut til å ha full kontroll hjemme mot Austria Wien, men nok en gang raknet Roma. 

tottiwien

 

Kampen startet riktignok ikke bra for Romas del når gjestene fra Østerrike gikk opp i ledelsen før kvarteret var spilt på Olimipico. Etter kalddusjen våknet Roma og spesielt El Shaarawy som satte inn to flotte scoringer før dommeren blåste av til pause.

Alessandro Florenzi så ut til å sette spikeren i kista da han i det 69. minutt banket inn 3-1 etter en nydelig assist av Totti som også noterte seg for en målgivende pasning i første omgang.

Austria Wien hadde lite å komme, men 8 minutter før slutt reduserte de ved Prokop og kun to minutter senere smalt igjen i nettmaskene bak Allisson. Flere mål ble det ikke å sluttresultatet ble 3-3, noe Austria Wien tydelig var meget fornøyd med etter kampslutt. Etter halvspilt gruppespill leder Roma med 5 poeng, a poeng med kveldens motstander, mens Astra og Plzen følger etter med 3 og 2 poeng.

Spillervurderinger

Allisson 5,5: Austria Wien hadde fem skudd på mål og tre av de gikk inn. Selv om brasilianeren ikke kan belastes direkte for noen av målene så var alle målene mulig å ta, spesielt 3-3 målet.

Alessandro Florenzi 7,0: Sett i ettertid var han alt for offensiv på det første målet til Austria Wien, men Florenzi kan ikke klandres nevneverdig for balltapet til Juan Jesus. «Gjør opp for seg» med en fantastisk scoring før han ble byttet ut.

Kostas Manolas 6,5: Går nok en kamp uten å tape en løpsduell, men feilposisjonerer seg på det første målet til Wien.

Federico Fazio 6,0: Samarbeidet mellom han og Manoals fungerte ikke like bra i dag som det til tider har gjort tidligere. Blir statist på 3-2 målet.

Juan Jesus 4,0: Direkte involvert i det første målet til Wien med et forferdelig balltap. Alt for passiv på de to andre scoringene også og det var langt i fra tilfeldig at alle tre målene til Wien kom etter innlegg fra Romas venstreside. Det er synd Riise har dratt til India og ikke kan hentes gratis…

Leandro Paredes 6,0: Viser seg til tider virkelig frem, men blir litt langt mellom høydepunktene. Sliter med å dekke nok rom sammen med Gerson.

Gerson 6,5: For første gang får Gerson vist hva han kan. Nydelig målgivende pasning til El Shaarawy på 1-1 scoringen. Har et par andre krempasninger, men faller utover kampen.

Radja Nainggolan 5,5: Nainggolan ser mer sliten ut en noen gang. Får lite til å stemme om dagen og greier ikke å få frem kvalitetene vi vet han har.

Francesco Totti 7,5: Nye to assist på Totti i dag, kunne vært fire om Salah og Dzeko ikke hadde startet sine løp for tidlig. 40 år og gjør fortsatt en forskjell.

Stephan El Shaarawy 8,0: To fantastiske mål og beviser absolutt at han har noe å komme med. Er en konstant trussel frem til han blir byttet ut.

Juan Iturbe 5,0: Jeg gidder ikke mer av Iturbe…