05.05.10: Roma – Inter

Alt startet mandag 3.mai. Vi møtte John Arne Riise på en restaurant i Roma. Ble mye prat om den store kampen som kom, og jeg ble enda mer gira på at kampdagen skulle komme. Onsdag 5.mai, en dag med mye stress. Vi hadde bestilt billetter på nettet, og var fortsatt veldig skeptisk om vi noen gang kom til å få de billettene, og om de var ekte. Vi møtte opp på avtalt møtested, og joda – billettene var der, og de var til og med ekte! Vi fartet litt rundt for å få tak i spilledrakter, og etter èn times tid med leting, fant vi endelig en Roma Store som hadde igjen drakten jeg ville ha, nemlig yndlingsspilleren, F.Totti. Ting begynte å falle på plass for oss, helt til vi kom på Stadio Olympico. Vi gikk for å finne tribunen vi skulle sitte på, plutselig var vi omringet av 10 politimenn. De nektet oss adgang i og med at billettene våre var på Inter sin tribune, heldigvis for oss ble vi bare sendt videre, og kom oss til slutt inn på stadioen. Vi satt i det ene hjørnet, FULLT av Roma-supportere.

Da jeg sto der med Totti drakten på, og dommeren blåste i fløyta, kjente jeg at tårene presset på. Dette var noe jeg ville gjort så lenge, og endelig sto jeg der, midt i mellom gamle menn. Det var en helt syk oppevelse! Da alle, absolutt alle roma-suporterne begynte å synge følte jeg at dette var virkelig verdt alt!

Selv om kampen ikke gikk som den burde, var det en helt fantastisk opplevelse. Jeg anbefaler absolutt alle til å ta turen til Roma. Jeg vet ihvertfall at jeg skal ta turen flere ganger, men neste gang skal jeg dobbeltsjekke billettene!