Målløst mot Monaco

Roma hevet seg fra kampen mot Steaua men har fortsatt et stykke igjen til toppformen. Kveldens kamp endte målløst etter at Roma misset flere opplagte muligheter.

 

Daniele De Rossi og Mirko Vucinic får positiv kritikk for sine innsats. En livlig Mirko Vucinic fra kantposisjonen herjet til tider med Monacos forsvar, men desverre for Roma sviktet det i avslutningsøyeblikket.

 

Den beste muligheten kom drøye fem minutter før pause ved Vucinic. Det var nettopp De Rossi og Vucinic som kombinerte fin, men montenegrineren misset utrolig nok alene mot keeper.

 

Vucinic fikk vist seg fra sin kreative side utover i kampen ved å servere Montella gyldne muligheter. Desverre for Montella virker veien lang opp til førstelaget. Kommentatoren gjentok flere ganger at Montella ikke har noe som helst å bidra med i dette fartsfylte Roma laget.

 

Artur reiste seg fra sin elendige forestilling mot Steaua og ble virkelig satt på prøve av Monaco. Brasilianeren vartet opp med den ene imponerende redningen etter den andre.

 

John Arne Riise spilte solid og godt mot sine gamle lagkamerater. Nordmannen ble byttet ut mot Tonetto i pausen.

 

Roma:
Artur; Cicinho, Juan, Mexès , Riise, Pizarro, De Rossi, Alvarez, Perrotta, Montella; Vucinic.

 

Benyttede innbyttere:
Loria for Juan
Andreolli for Mexes
Tonetto for Riise
Virga for Pizarro
Brighi for Alvarez
Okaka for Perrotta
Della Penna for Montella
Palermo for Vucinic
Brosco for Cicinho

 

Spalletti til Roma Channel:
«Vi leverte en god kamp. Jeg er fornøyd med utholdenheten og den fysiske tilstanden til laget. Vucinic spilte veldig bra. Montella gjorde en simpel feil på Mirkos assist, men det går bra.»

 

Kilde: Il Romanista