Roma overbeviste borte mot Al-Ahly

Roma kan dra hjem til Den Evige Stad med hevede hoder etter å ha overbevist i Egypt med en sterk 3-0-seier over de egyptiske mestrene Al-Ahly. Roma dro til Egypt uten spillere som Christian Panucci, Marco Cassetti, Max Tonetto, Alexandre Doni, Rodrigo Taddei og Vincenzo Montella.

 

Gutta startet sterkt, og Romas meget lovende unggutt Stefano Okaka Chuka fikk et mål annulert, noe som var en feil avgjørelse av dommertrioen. Men Roma skulle få sitt velfortjente mål korte tid etterpå da Mauro Esposito fikk dreis på en volley på Cicinhos innlegg, og ballen seilet inn i nettmaskene.

 

Al-Ahly våknet deretter, men en opplagt Artur i Roma-buret fortsatte storspillet fra forrige kamp, og vartet opp med flere utmerkede redninger.

 

Etter pause kom Roma ut i et noe overraskende 3-mannsforsvar etter at Loria erstattet Cicinho, og Riise og Loria ble flyttet oppover på banen.

 

Roma hadde hele tiden kontroll på sine egyptiske motstandere, og da hjalp det vel heller ikke for Al-Ahly at Eno ble sent av etter sitt andre gule kort.

 

Roma fortsatte presset og fikk lønn for strevet. En meget imponerende forestilling av Edgar Alvarez, som la opp til Brighis 2-0-scoring, og skaffet ikke lenge etterpå straffe som David Pizarro satt i nota. 3-0, noe som å ble sluttresultatet.

 

En bra forestilling av våre gladiatorer. Flere viste at de ville jobbe hardt for å vise sine kvaliteter, mest imponerende av alle var Edgar Alvarez som viste at han vil endre på sin tidligere posisjon i Roma som benkvarmer. Hardtjobbende spiller med et voldsomt rykk og toppfart pluss god teknikk. Alvarez skal det bli spennende å følge kommende sesong.

 

Romas neste treningskamp blir i London mot Tottenham kommende søndag.

 

Roma:
Artur; Cicinho (Loria 65), Juan, Mexes (Mladen 75), Riise (Andreolli 75); De Rossi (Brosco 81), Brighi; Esposito (Alvarez 46), Perrotta (Virga 65), Aquilani (Pizarro 46); Okaka