Velkommen til nye AS Roma Norge!

 

Vi har herved gleden av å lansere den nye siden! Målet har hele tiden vært å få den ferdig til seriestart, og heldigvis har vi altså vært i stand til det. Dette innlegget vil ta for seg hvilke endringer som har blitt gjort i løpet av sommeren. Vi håper alle er fornøyd med sluttproduktet!

 

Hovedårsaken til at vi valgte å iverksette en oppgradering av hovedsiden var at den var for enkelt oppbygget i forhold til bruken vi utsatte den for. Likevel er det ikke til å komme utenom at det etter to år var på tide å fornye hovedsiden, som i all ærlighet var noe traust.

 

Det kanskje mest iøynefallende er designen, som er helt ny, langt penere og mer avansert enn hva den var før. Rammen for siden er Romas vakre, burgunderrøde farge, noe vi naturligvis ikke ønsket å endre på. Vi har imidlertid fått en ny banner på toppen av siden, som føltes naturlig ved lanseringen av den nye siden.

 

For brukerne har det skjedd mye som gjør siden fyldigere og mer informativ. Som man ser vil høyresiden enkelt og greit forklare hva som er Romas neste kamp, samtidig som vår kanskje største mangelvare inntil nå – tabellen – endelig har fått en vel fortjent plass på siden.

 

Vår kanskje største forbedring før denne sesongen er at vi i langt større grad vil være i stand til å kategorisere publikasjonene våre. Dette kommer av at vi har fått opprettet flere forskjellige kategorier. Som alle vet var det tidligere normalt at alle nyhetene ble publisert i samme bolk, og en enkel notis kunne dermed presse en viktigere sak ut av bildet.

 

Øverst vil man se hovednyheten, som da selvforklarende nok er den viktigste nyheten.  I midten under hovednyhetene finner man kategoriene ”Artikkel”, ”Primavera” og ”La Conferenza Stampa” (Pressekonferanse). Til venstre for dette vil de siste tre publiserte nyhetene ligge.  Alt i alt vil dette føre til et renere nyhetsbilde hvor de viktigste nyhetene blir gitt mest fokus.

 

I menylinjen øverst er det forskjellige kategorier som det forhåpentligvis kan være verdt å ta en titt på. ”Nyheter” leder til alle nyhetene, mens ”Innhold” er veien å gå for å finne artikler og terminlisten, hvor sistnevnte i tillegg til å gi en oversikt over kampene denne sesongen, også vil inneholde kampreferat fra foregående kamper.

 

Under ”AS Roma” ligger det et sortiment av stoff om klubben, ”Diverse” inneholder wallpapers og linker, og ”Roma Live” inneholder stoff som kan være praktisk i forbindelse med turer til Roma. Sist men ikke minst har vi linken til forumet, som i denne omgang forblir uforandret.

 

Da var det meste forklart, kanskje i overkant av hva som er nødvendig. Før jeg avslutter dette vil jeg benytte anledningen til å takke og rose to karer for en fantastisk innsats. Uten Akin og Imran hadde vi ikke hatt en ny side på plass, sannsynligvis hadde vi ikke vært i nærheten av å planlegge en heller. Akin har stått for designen av siden, mens Imran har tilpasset siden til de behovene vi har. Hvis det skulle være uklart; dette innebærer en god del arbeid og innsats!

 

Velkommen til ny side og ny sesong.

 

FORZA ROMA!