Brighi blir i Roma

Etter lang tids spekulasjon er det nå hundre prosent sikkert at Matteo Brighi blir værende i Roma også neste sesong. Brighi var visstnok missfornøyd med å være fjerdevalg på midtbanen bak De Rossi, Aquilani og Pizarro, men etter at interessen fra Celtic ikke resulterte i noe nevneverdig ser det ut til at spilleren nå ser seg fornøyd med tilværelsen.

 

«Jeg har registrert interesse fra Torino, men Matteo blir værende i Roma da klubben har fornyet hans kontrakt og derav vist at de har tro på spilleren. Hvis klubben ombestemmer seg blir det en annen sak, men så lenge de vil ha Brighi blir han værende», kunne spillerens agent Puzzolo fortelle Laromasiamonoi.it

 

Brighi var toneangivende for et godt Chievo noen år tilbake og var av mange betraktet som et av Italias største talenter. Selv om spilleren også har spilt for Azzurri vil nok mange påstå at Brighi ikke har levd helt opp til forventningene som har vært satt til han.