Calcio Mercato: Siste innspurt

Det har blitt skrevet om overgangsmarkedet i hele sommer, men nå er det klart for siste innspurt. Luciano Spalletti har ytret ønske om en ny spiller.

 

«Dersom vi kunne hentet en reserve for Taddei ville jeg vært fornøyd,» uttalte Spalletti morgentimene.

 

David Di Michele har vært et hett navn de siste dagenen. Torino-spilleren har uttalt at han ville spasert hele veien til Roma om det kun hadde vært opp til han. Torino-president Cairo har riktignok tonet ned snakket om Di Micheles overgang til Roma, men ble likevel sett med Daniele Pradé på vei inn til restaurant kl 12. Di Micheles agent skal også ha vært tilstede.

 

Valerio Virga vil helst spille i Serie A, men blir trolig nødt til å velge mellom Bario og Avellino. 23-åringen var i fjor utlånt til Grosseto og var med på å holde klubben i Serie B i debutsesongen.

 

Mauro Esposito er i avanserte forhandlinger med Chievo og kan om kort tid bli klar for nyopprykkede Serie A-laget. Esposito vil i første omgang bli lånt ut til Chievo, men klubben vil ha opsjon på å kjøpe spilleren.

 

Marco Andreolli er også i søkelyset til Chievo, men noen overgang har det foreløpig ikke blitt. Chievo-president Sartori svarte på spørsmål om Andreolli kort og greit følgende: «kanskje». Alternativt kan Andreolli bli å se i Sassuolo-drakten neste sesong.

 

Kilder: Il Romanista, romanews.eu, laromasiamonoi.it