Offisielt: Fire mann ut

Mauro Esposito drar på lån ut sesongen og Chievo har også skaffet seg opsjon på kjøp skulle de være fornøyde med 29-åringens prestasjoner. Den eventuelle summen Chievo må betale er ennå ikke kjent, men den forventes å ligge på et par millioner euro.

 

Esposito klarte aldri å spille seg til fast plass i Roma trøyen og det ble med 8 ligakamper og ingen mål for italieneren. En overgang fra Roma var nok det beste for Esposito og vi ønsker han lykke til i sin nye klubb.

 

Marco Andreolli har gått på utlån til nyopprykkede Serie B-laget Sassuolo. Andreolli var også ønsket av Chievo, men vil neste sesong spille i grønt og svart for Unione Sportiva Sassuolo. Forsvarsspilleren vil bli gjenforent med sin tidligere klubbkamerat i Inter, Attila Filkor.

 

Sistemann til å forsvunne ut portene til Trigoria er Edgar Alvarez. Alvarez har gått på utlån til Pisa for resten av sesongen.

 

Alle disse overgangene er bekreftet i en pressemelding på AS Romas offisielle nettsider.

 

Simone Palermo har forlatt Roma til fordel for Treviso på en deleierskap avtale, meldes det på Trevisos offisielle nettsider. Unggutten skal prøve lykken i Serie B neste sesong i håp om å overbevise Roma ledelsen om en mulig framtid i hovedstaden.