Balbo: «Crespo til Roma? Ex-Laziale kan ikke gå til Roma»

I et intervju med  radiokanalen Radio Incontro har Abel Balbo gitt sine synspunkter på Romas kommende sesong, Crespo og Sensi.

 

«Dette laget er i stand til å kjempe om Scudetto, men jeg tror ikke det er på samme nivå som laget fra 2001. Bare tenk på alle spillerne som den gang måtte sitte på benken.»

 

«Til tross sterke signeringer av Milan tror jeg det fortsatt står mellom Inter og Roma om Scudetto. Champions League er mer vanskelig, men jeg tror det er mulig å nå langt i det mesterskapet også.»

 

«Det viktigste for å kunne kjempe på alle fronter vil være å ha Totti tilgjengelig hele sesongen.»

 

Roma-legenden sa noen ord om overgangsmarkedet også.

«Baptista er en gode spiller og bør i grunn ikke ha problemer med å tilpasse seg Spallettis system. Jeg har sett Menez et par ganger og ble virkelig imponert, spesielt av de tekniske ferdighetene. Roma gjorde et godt valg ved å hente en ung spiller de kan utvikle videre.»

 

På spørsmål om Vucinic som spiller.

«Vucinic er en stor spiller, men har fortsatt kun vist deler av sitt potensial. Han bør kanskje forbedre sitt taktiske spill, for teknikken er det ingenting i veien med.»

 

«Crespo til Roma? Jeg har stor respekt for Crespo som spiller, men mener en spiller som har spilt på den ene siden av Tevere, deretter ikke kan gå til den andre.»

 

Balbo avsluttet det hel med en hyllest til Sensi.

«Jeg var hans første store kjøp, mellom meg og presidenten var det alltid et spesielt forhold.» 

 

Kilde: romanews.eu