Cassetti og Pizarro tror på Roma-suksess

 

David Pizarro har troen på at Roma kan vinne både Scudetto og Champions League, mens Cassetti også mener at Roma er moden for suksess i Europa.

 

Etter en rolig start på overgangsmarkedet har Roma styrket stallen med flere kvalitetsspillere, inkludert Julio Baptista ( Real Madrid ), John Arne Riise ( Liverpool ) og Jeremy Menez ( Monaco ). Mancini forsvant til slutt til Inter, men Roma-spillerne har allikevel troen på at troppen nå er klar for suksess, både i Italia og i Europa.

 

«Vi har de rette ingrediensene til å gjøre det bra i Serie A i år», sier David Pizarro. «Jeg tror vi kan også gå hele veien i Champions League.» Pizarro hadde også et par ord om Napoli-kampen, og den kommende kampen mot Palermo: «Lag kan alltid vinne eller tape de første par kampene, men jeg tror Palermo vil bli vrient for oss. Vi må gjøre det bra mot Palermo, ettersom vi må vise at vi kan gjøre det bra både borte og hjemme.»

 

Pizarro er klar for å kjempe om en plass i start-elleveren, etter at han har blitt kvitt skaden han har slitt med den siste tiden.

 

Marco Cassetti, som kom inn for Fabio Grosso i dagens Italia-kamp, har også troen på at Roma kan seire i Champions League.

 

«Jeg tror vi har modenheten til å vinne Champions League», fortalte høyrebacken, som også fortalte om skuffelsen over at Mutu glapp. «Adrian Mutu er en strålende spiller, og det er synd han ikke kom til oss. Uansett har vi kjøpt noen verdifulle spillere.»

 

Kilde: www.goal.com