Doni sliter fremdeles med skade

Roma’s brasilianske målvakt Doni sliter fremdeles med en kneskade, men kan være klar for å spille i kampen mot Palermo. Skaden vekker allikevel bekymring hos Roma’s treningsapparat, og keeperen må nok på et tidspunkt måtte se seg nødt til å stå over noen kamper.

 

Doni sto glimrende for Roma i serieåpningen mot Napoli, og var Roma’s beste spiller i en ellers skuffende kamp for Roma’s del. Det medisinske apparatet i Roma har forsøkt å kurere skaden til Doni siden tidlig i pre-season forberedelsene, men keeperen er altså ennå ikke 100%. Hvile virker heller ikke til å være svaret for brasilianeren, mens for mye anstrengelser også virker mot sin hensikt.

 

 

For øyeblikket driver Doni med litt lett trening, som ikke krever altfor mye fra kneet. Keeperen har allerede vist at han klarer å bite tennene sammen og trosse smertene da han spilte i Super Cup-kampen mot Inter og serieåpningen.

 

 

Roma håper Doni er klar til kampen mot Palermo, som forsåvidt mangler sin førstekeeper Marco Amelia til dette oppgjøret, men med Roma’s tøffe kampprogram er det egentlig bare et spørsmål om tid før Doni er nødt til å ta en pause fra kamper og virkelig få orden på kneet sitt.

 Kilde: www.goal.com