Vucinic med mål for Montenegro!

Flere Roma spillere var i aksjon for sine landslag i kveld og man kan trygt si at det var variable prestasjoner. For mens Vucinic storspilte mot Bulgaria, så scorte Mexes mer eller mindre et selvmål og attpåtil lagde straffespark til Østerrike, da Frankrike tapte.

 

Kaptein Vucinic spilte en strålende match for Montenegro mot Bulgaria i kveld og lekte seg til tider. Spesielt samspillet med Jovetic var bra. Vucinic var forøvrig innvolvert i begge målene. Mens han scorte det første, så var det han som lagde straffen som ga 2-1 (Jovetic). Kampen sluttet forøvrig 2-2.

 

Italia slet seg til en ufortjent 2-1 seier over Kypros i kveld. Kypros spilte veldig bra til tider og Italia kan takke spesielt Buffon og Di Natale (2 mål) for seieren. To Roma spillere var på banen under kampen, De Rossi og Cassetti. De Rossi var en av de få gode spillerne på banen, mens Cassetti var heller dårlig og må ta på seg skylden for 1-1 scoringen. Aquilani forble på benken ut hele kampen.

 

Mexes fikk endelig plass i troppen til Domenech igjen, men det spørs om han får det neste gang. Mexes var sentral i 1-0 scoringen til Østerrike da han var sist på ballen, men scoringen ble likevel kreditert Janko. I andre omgang skulle han igjen komme til fokus da han dro ned en Østerrike spiller i feltet. Østerrike scorte på straffen og vant til slutt overraskende 3-1 over Frankrike.

 

Ellers spilte Riise en helt grei match for Norge mot Island, mens Juan og Julio Baptista skal ut i aksjon for Brasil i morgen…