Menez klar mot Palermo, Totti må vente

Jeremy Menez er spilleklar til lørdagens kamp mot Palermo, men kaptein Francesco Totti må vente med comebacket etter skade. Totti har vært ute fire måneder, men nå ser klubblege Franco Brozzi lyset i tunnelen for Totti.

 

«Han er i god form. For første gang i sportmedisinsk historie er en spiller tilbake allerede etter fire måneder for en så alvorlig skade», sier Brozzi. «Vi hjelper han med å få tilbake muskelstyrken, og vi sender han ikke tilbake på banen før han er ordentlig restituert». Kampen mot Palermo kommer derfor for tidlig for Il Capitano, som var savnet i serieåpningen hjemme mot Napoli.

 

Franco Brozzi hadde flere gode nyheter å komme med i et intervju med Radio Incontro. Nyinnkjøpte Jeremy Menez blir spilleklar til helgen. Unggutten har slitt med en vond rygg, men Brozzi er positiv. «Han blir klar til Palermo kampen- han trenger bare litt trening». Og legger til: «Menez er i perfekt fysisk form, og trenger bare å bli kvitt noen små problemer».