Poengjakt i Palermo

Etter det som har virket som en uendelig lang landslagspause skal Roma ut i sesongens første bortekamp. Turen går da til Sicilia, hvor Giallorossi åpnet sesongen med 2-0 i fjor. Den gang het målscorerne Philipe Mexés og Alberto Aquilani, som begge allerede har scoret i de to obligatoriske kampene til hovedstadslaget.

 

Palermo, på sin side, har alt opplevd et trenerbytte, etter at ultrakarismatiske klubbpresidenten Zamparini valgte å løse Colantuono fra sin kontrakt, og ”forsterke” trenterteamet med Davide Ballardini, som maktet å holde Cagliari i den øverste ligaen i støvellandet sist sesong.

 

Gjestene ønsker garantert å bevise at de er bedre enn hva resultatet i åpningskampen mot Napoli forteller, noe som passer utmerket å bevise på lørdag kveld.

 

Både De Rossi, Cassetti, Vucinic og Mexés (til tross for selvmål) viste gode takter i uken for sine landslag. Det gjorde også Júan og Júlio Baptista, som kom innpå i hver sin kamp for Brasil i den Sør-Amerikanske VM-kvalliken.

 

Resten av troppen ser ut til å være i fin form, og skadde spillere melder seg til stadighet for vanlig trening på Trigoria, men det er mye som tyder på at Il Mister venter litt med å kaste Francesco Totti tilbake på gresset.

 

Det andre viktige spørsmålet omkring Spalletti blir om han vil fortsette med den utforskende 4321 formasjonen vi så mot Inter og delvis mot Napoli, eller om han vil velge gode og trygge 4231. Undertegnede tror den hårløse taktikeren går for den vante, da mye tyder på at båre Júan og Júlio, som kommer hjem fra Brasil i dag, blir hjemme i Roma.

 

Seiersoppskriften blir da: Doni; Cassetti, Mexés, Panucci, Riise; De Rossi, Pizarro; Menez, Aquilani, Tonetto; Vucinic

 

Mer om dette på forumet!

 

I skrivende øyeblikk har verken TV2web, canal+ eller canal+web denne kampen på sendeskjemaet…