Nedtur i Palermo

Roma startet best på Renzo Barbara og burde tatt ledelsen to minutter tidligere enn den kom. Julio Baptistas frispark ble reddet mesterlig av Marco Amelia, men Alberto Aquilani sleivet på returen inn i fanget på Amelia.

 

Baptista sendte Roma i føringen to minutter senere etter glimrende forarbeid av Okaka. Unggutten spilte vegg med Aquilani før han serverte brasilianeren som på åpent mål kunne trille inn en borteledelse.

 

Fabrizio Miccoli utliknet på utsøkt vis for Palermo drøye ti minutter senere. Angriperen utnyttet det enorme rommet Loria og Panucci presterte med å gi bort og kunne upresset fyre av et skudd fra sekstenmeteren som en hjelpeløs Doni ikke kunne gjøre noe med.

 

En Edison Cavani chip til side for mål og to feberredninger av Doni hindret Palermo i å ta ledelsen ved halvspilt første omgang.

 

37 minutter spilt forlot Daniele De Rossi banen med en nakkeskade. Han ble erstattet av Matteo Brighi.

 

Palermo gikk opp i ledelsen 12 minutter ut i andre omgang. Et katastrofalt forsøk på tilbakespill av David Pizarro ble plukket opp av Simplicio som serverte Miccoli. Miccoli var iskald alene mot keeper og chippet ballen forbi Doni og i mål.

 

Palermo var mer nære 3-1 enn vi var 2-2 etter Miccolis siste scoring. 3-1 ble det også. Cavani mottok en fin stikker fra Simplico, avanserte og sendte ballen forbi Doni.

 

Det endte 3-1 til Palermo i en elendig forestilling av Roma. Spillere som Cicinho, Pizarro, Panucci og Loria presterte langt under pari og bør ta på seg noe av skylden for nederlaget.

 

Palermo: Amelia; Cassani, Bovo, Carrozzieri, Balzaretti; Nocerino, Liverani (Guana 59), Simplicio (Migliaccio 84); Bresciano; Miccoli (Lanzafame 61), Cavani

 

Roma: Doni; Cicinho, Loria, Panucci, Riise; De Rossi (Brighi 37), Pizarro;