Spalletti positiv tross tap

Roma har fått den verste starten noensinne under Luciano Spalletti, med bare ett poeng på de to første kampene. Men Spalletti tenker likevel positivt tross 1-3 tapet i Palermo igår.

 

«Det er ikke noe poeng å sammenlikne med sesongstarten ifjor. Over tid vil det være tid for videre utvikling», sier han.

 

«Jeg skal innrømme at vi spilte under pari i deler av kampen igår, men vi hadde også perioder der vi spilte bra uten å klare å omsette sjansene våre».

 

«Det er ikke så mye å klage over. Resultatet gjenspeiler ikke hva jeg så gjennom hele kampen. Av og til faller intensiteten til laget mitt, og da klarer vi ikke å kontrollere kampen slik vi ønsker».

 

På tirsdag sparkes Champions League igang på Stadio Olimpico. Roma har fått den verst tenkelige oppladningen, men Spalletti vil ikke ha en dårlig atmosfære i Giallorossi garderoben foran møtet med rumenske Cluj.

 

«Jeg skal analysere sammen med spillerne uten å heve stemmen og skape en negativ stemning som kan påvirke stemningen i garderoben», avslutter han.

 

Kilde: calcioitalia.co.uk