Match preview: Roma – Reggina

Roma og Reggina går begge inn i den tredje serierunden av Serie A i håp om å vinne deres første kamp for sesongen. Det kan være overraskende for mange at Roma faktisk kun står med ett poeng på de to første kampene, men slik er tilfelle etter skuffende forestillinger mot Napoli og Palermo. Mot Reggina skal imidlertid kjerringa reises.

 

Til tross sommerens investeringer har resultatene etter tre offisielle kamper uteblitt. Det hele toppet seg med 1-2 nederlaget for CFR Cluj. Roma har ikke råd til å rote bort flere poeng, da kan de gulrøde være ute av tittelkampen før den på alvor starter. Dette er forøvrig Romas verste start på sesongen siden 2004/05. Mer trengs bokstavelig talt ikke å bli nevnt om den sesongen.

 

Situasjonen er ikke enkel for Luciano Spalletti som fortsatt må greie seg uten både Philippe Mexes og Juan. Det er ingen beroligende nyheter for supporterne etter den begredelige innsatsen av duoen Panucci og Loria i midtforsvaret mot Palermo. Det kan likevel bli tilfelle etter Cassettis like elendige innsats mot Cluj i den uvante rollen som makkeren til Panucci i midtforsvaret. Videre sliter Simone Perrotta og Francesco Totti fortsatt med skader. Foreløpig er ingenting avklart rundt deres skader, selvom det hevdes Totti kan få et innhopp fra benken. Max Tonetto pådro seg en liten smell på trening, men ikke nok til at det vil sette han ut av spill. Spalletti må også unnvære David Pizarro som vil være ute av aksjon i en måned.

 

Reggina sliter på sin side med skader på to av lagets mest erfarne spillere; Francesco Cozza og Edgar Barreto. I tillegg mangler Cascione, Orlandi og Giosa. Gode nyheten er Franco Brienzas comeback fra skade. Han vil legge seg bak spissen i deres velkjente 4-4-1-1 formasjon. Den tidligere Manchester City-spilleren Bernardo Corradi vil ifølge flere italienske medier fungere som ensom spiss for Reggina.

 

Forventede lagoppstillinger:

Roma
(4-2-3-1) – Doni; Cicinho, Loria, Panucci, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Aquilani, Vucinic; Baptista

 

Reggina
(4-4-1-1) – Campagnolo; Lanzaro, Vlaldez, Cirillo, Costa; Vigiani, Tognozzi, Carmona, Barilla; Brienza; Corradi

 

Kampen har avspark kl 20:30 lørdag kveld og sendes direkte på Canal+ Sport 1