Tar Roma nye poeng i Genoa?

Etter en særdeles skuffende innledning på sesongen, fikk Roma endelig sin første 3-poenger da de slo Reggina 3-0 hjemme på lørdag. Klarer Roma å bygge videre på det når de onsdag møter Genoa på bortebane?

 

Genoa ligger på 16.plass etter de første 3 rundene, men de vant sin hittil eneste hjemmekamp, og det blir ingen enkel oppgave for Spalletti’s menn. Milan har allerede tapt her denne sesongen, og selv om Milan ikke har hatt en super start på sesongen, har Genoa vist tidligere at de kan skaffe seg meget gode resultater på Marassi.

 

Genoa mangler Andrea Gasbarroni, som er skadet, men har et meget farlig angrepsvåpen i Diego Milito, som har scoret i hver seriekamp til nå. Argentineren har scoret 35 mål på 61 kamper for Genoa, fordelt på Serie A og Serie B. Genoa-taktiker Gian Piero Gasperini kan også komme til å erstatte Palladino med Ruben Oliveira, etter at førstnevnte hadde en skuffende dag på jobb i forrige seriekamp for hjemmelaget.

 

Roma sliter voldsomt med skader, og selv om Aquilani skal være klar for kamp, mangler Spalletti kaptein Totti, Baptista, Pizarro, og det snakkes også om at Cassetti må stå over grunnet skade.

 

Roma vant forrige sesongs tilsvarende oppgjør med 1-0, etter scoring av Panucci, som også har vært målfarlig denne sesongen. Ellers er det verdt å merke seg Matteo Ferrari på motsatt side av Roma’s banehalvdel.

 

Roma trenger sårt 3 poeng i denne kampen, for å ikke falle for langt bak tidlig i sesongen, og med 3 poeng her, har Roma absolutt sjansen til å karre seg oppover på tabellen igjen.

 

Forventede lagoppstillinger:

 

Genoa: Rubinho – Biava, Ferrari, Criscito – Mesto, Milanetto, Juric, Modesto – Sculli, Milito, Olivera

 

Roma: Doni – Cicinho, Mexès, Panucci, Riise – De Rossi, Brighi – Taddei, Aquilani, Menez – Vucinic

 

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk, www.uefa.com