Rødt kort, horrible dommeravgjørelser og 1-3 i bagasjen…

Roma fikk en opptur i helga mot Reggina, men det skulle vise seg at hodepinen kom raskt tilbake igjen. Uten Juan, Mexes, Pizarro, Baptista, Aquilani og Totti så skulle det vise seg å bli vanskelig mot et godt Genoa lag.

 

Allerede etter 4 minutter så skulle Genoa få hull på byllen. Dårlig markeringssvikt av Riise ga Sculli en mulighet og sistnevnte takket og bukket og ga hjemmelaget ledelsen 1-0.

 

Sjokkstarten rystet tydeligvis Roma som ikke før i det 23.minutt skulle få sin første sjanse. Men Taddei sitt skudd gikk via en Genoa spiller og like utenfor. Roma klarte likevel å utligne kun minutter senere. Et Cicinho frispark gikk rett til De Rossi som fikk sin heading reddet av Rubinho, men på returen så gikk det bedre. 1-1.

 

En god Loria takling stoppet Diego Milito fra å komme alene med Doni rett før pause. Etter pause så fortsatte en passiv Riise i samme spor. Sculli kunne fort scoret på et innlegg fra Moedsto, men ballen gikk over.

 

Milito scorte sitt 3 for sesongen da han lurte Roma forsvaret. To Genoa spillere sto i offside, men bilder viste at Milito var onside og han gjorde ingen feil. 2-1 og fortjent ledelse.

 

En kontroversiell situasjon skulle oppstå da Panucci feilaktig fikk annulert sin scoring noen minutter etter Genoa sitt mål. Tv-bilder viser at Panucci var flere meter onside, men det fikk ikke linjedommeren med seg som vinket for offside. En tydelig irritert De Rossi skaffet seg rødt kort (to gule) minuttet etter da han taklet Gasbarroni bakfra.

 

Genoa hadde to målsjanser ved Oliveira og Milito, mens innbytter Aquilanis headingsforsøk gikk over målet til Rubinho. Rett før slutt fastsatte Genoa resultatet til 3-1. Igjen var det Milito som var frampå og som kunne enkelt sette inn 3-1. Et fortjent resultat selv om det må sies at linjedommeren ødela kampen for Roma sin del.

 

Genoa:

Rubinho; Biava, Ferrari, Criscito; M Rossi, Milanetto, Juric, Modesto (Mesto 79); Gasbarroni (Palladino 56), Milito, Sculli (Olivera 59)
Roma: Doni; Cicinho, Panucci, Loria, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei (Okaka 76), Perrotta (Aquilani 78), Menez (Montella 83); Vucinic
 
 
 

 

  Mål:

Genoa: Sculli, Milito 2

Roma: De Rossi