Klarer Roma å snu trenden hjemme mot Atalanta?

Det er et meget redusert Roma-mannskap som tar imot Atalanta i morgen, i kampen som virkelig må vinnes for at Roma ikke skal sakke enda mer akterut i serien. Det blir en tøff oppgave for en Spalletti under press – spesielt når spillere som De Rossi og Totti mangler.

Etter det meget omtalte 3-1 tapet mot Genoa i forrige serierunde, er det mange som snakker om en krise i Roma. Spalletti er under press – mer enn han noensinne har vært som Roma-trener – til å snu trenden i morgendagens kamp mot Atalanta.

 

Atalanta på sin side har hatt en strålende start på sesongen, og står med 9 poeng etter de første 4 kampene, og en foreløpig 3.plass, mens Roma befinner seg på 15.plass. Trener Luigi Del Neri er kjent for å være en trener som klarer å slå de store lagene fra tid til annen, og morgendagens kamp er en stor mulighet for ham til å bygge på dette kjennetegnet.

Atalanta kommer uten Christian Vieri, Alessio Cerci og talentet Giacomo Bonaventura, men har nok av spillere som kan avgjøre kamper, deriblant Cristiano Doni og Sergio Floccari.

 

Roma må se seg nødt til å klare seg uten Pizarro, Cassetti og Baptista, i tillegg til allerede nevnte Totti, De Rossi og Juan. Det er dermed ventet at Vucinic vil starte på topp for Roma, i Spalletti’s vanlige formasjon.

 

Med seier i morgen vil Roma komme seg opp på 7 poeng, og vil dermed faktisk bare ligge 2 poeng bak Juventus igjen, men om det ikke blir seier i morgen… Det vil vi helst ikke tenke på.

 

Forventede lagoppstillinger:

 

Roma: Doni – Cicinho, Mexes, Panucci, Riise – Aquilani, Taddei, Brighi, Perrotta, Menez – Vucinic

Atalanta: Coppola – Garics, Talamonti, Manfredini, Rivalta – Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin – Doni, Floccari

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk