– Ingen problemer med Spalletti

Om Roma sliter på banen, kan ihvertfall fansen trøste seg med at det ikke er problemer mellom de høye «herrer» og Luciano Spalletti.

 

Det har versert rykter i italienske medier at Luciano Spalletti er misfornøyd med transfer politikken i Roma. Idag avkreftet derimot president Rosella Sensi at det er problemer mellom de to.

 

«Jeg kan berolige fansen med at det ikke er problemer. Det er åpenbart at media prøver å skape problemer i motgang, men dette er altså ikke sant».

 

Også sportsdirektør Daniele Pradè er idag ute og avkrefter problemer innad i klubben.
«Vi har en god gruppe. Dette er Spallettis fjerde sesong, og han har alltid satt det kollektive i fokus mens de individuelle ferdigheter har vært nedprioritert. I løpet av disse årene har vi spilt den beste fotballen, og vi er veldig fornøyde med Spalletti», sier Pradè.

 

Sportsdirektøren uttalte seg også om søndagens kamp mot Atalanta, der Roma tok tre viktige poeng.

 

«Vi måtte vinne for enhver pris. Jeg verdsatte den innsatsen som spillerne viste. Nå kan vi begynne på ny igjen med denne viktige seieren. Vi må vinne kamper for å få tilbake entusiasmen», avslutter han.

 

Neste mulighet for å få tilbake denne entusiasmen er mot Bordeaux onsdag, der Roma er nesten nødt til å vinne for å henge med i gruppespillet i Champions League.

 

Kilde: goal.com