Reaksjoner etter Bordeaux kampen

To bursdagsbarn som begge scoret og en fornøyd trener. Her kommer noen reaksjoner etter Champions League seieren mot Bordeaux.

 

Luciano Spalletti var en fornøyd mann etter seieren i Frankrike igår. Han mener utlikningen til Mirko Vucinic forandret kampen til Romas fordel.

 

«Vi var statiske i første omgang, men når vi fikk utlikningen forandret alt seg og det er jeg veldig fornøyd med».

 

«Man kunne se hvordan målet forandret innstillingen til guttene. De turde å spilte ball, og tok mange løp. Målet var avgjørende», sier han.

 

Mannen som scoret Romas første, Mirko Vucinic, er derimot uenig med at målet hans var avgjørende.

 

«Jeg synes ikke det. Etter en elendig første omgang snakket vi i garderoben om at dette ikke var det Roma laget vi kjenner. Vi kom tilbake i andre omgang med en figher vilje mot 10 mann. Vi følte ikke vi klarte å skape så mange sjanser, men straks vi begynte å samarbeide oss imellom, gikk ting bra», sier montegrineren som fikk en fin bursdagsfeiring igår.

 

Det var ikke bare Mirko Vucinic som feiret bursdagen sin igår. Tomålscorer Julio Baptista feiret SIN 27 års dag med to mål mot Bordeaux. Ett av dem på ett nydelig frispark.

 

«Frispark er spesialiteten min, så når jeg får sjansen liker jeg å ta dem», sier bursdagsbarnet.

 

Baptista startet som innbytter igår, men med to mål kan det nå virke som det har løsnet for brasilianeren. Han har slitt litt med å finne formen i Roma, og forklarer det slik:

 

«Jeg spilte for ett lag som spilte en helt annerledes type fotball, så naturlig nok vil det ta litt tid å lære meg ett nytt spillemønster. Nå er jeg på god vei», avslutter han.

 

Vi benytter anledningen til å gratulere både Baptista og Vucinic med dagen, og ikke minst for en flott bursdagsfeiring.

 

Kilde: calcioitalia.co.uk