Spalletti misfornøyd med prestasjonene

Luciano Spalletti var en slagen mann etter dagens tap mot Siena og innrømmer at Roma overhodet ikke har prestert etter ønsket standard denne sesongen. Treneren, som av mange har blitt karrakterisert som apatisk og handlingslammet, er klar på hvilke faktorer som gjør at klubben nå befinner seg i situasjonen den er i.

 

– Vi har en del spillere som er ute med skader, den siste er Mirko Vucinic som ikke var i stand til å spille kampen i dag. Det har vært snakk i media om at jeg kanskje burde vurdere et systemskifte, men akkurat nå er jeg mest opptatt av å få spillerne i form og klar til kamp.

 

– Jeg er tidvis fornøyd med prestasjonene i dagens kamp, men desverre klarer vi ikke å omsette målsjansene våre og blir straffet på en kontring rett før pause av et godt organisert Siena. Lagånden er det viktigste i laget vårt og desverre klarer vi bare å prestere i korte støt, uttaler Spalletti til calcioitalia.co.uk

 

Det er lite eller ingenting nytt i disse utsagnene og mange spørr seg nok om ikke Spalletti burde konsentrere seg om å prestere med de spillerne han har til rådighet. Det er uansett et ubestridt faktum at Roma kun har hentet spillere som passer inn i det nåværende spillesystemet og at klubben alltid har vært svært sårbare når det kommer til skader. Tiden vil vise om Roma vil reise seg, men det ser vanskelig ut når man også tar dagens utvisninger i betraktning.