Spillere på landslagsoppdrag

Daniele De Rossi spilte hele kampen for Italia, og var sammen med debutanten Simone Pepe den som skilte seg ut fra resten av laget. De Rossi dirigerte midtbanen på eksepsjonelt vis, slo millimeterpresise pasninger og viste utrolig vilje og innsats. Futuro Capitano var nære på å score gjennom et frispark i sluttminuttene, men måtte se sitt skudd stryke stolpen. Stor kamp.

 

Simone Perrotta var også involvert i kampen, men maktet ikke å markere seg nevneverdig. Perrotta spilte de 20 siste minuttene som erstatter for Montolivo.

 

En annen mann, Simone Pepe, får mye skryt for sin innsats i kveld. Kjempet hardt på høyresiden fra sin angrepsposisjon og kom til flere farlige innlegg. Pepe er en tidligere Roma-spiller, men ble solgt til Palermo i 2003 uten å ha spilt en eneste kamp i den gulrøde trøya.

 

John Arne Riise spilte hele kampen for Norge mot Skottland på Hampdon Park. Etter kampen er hovedfokuset vendt mot kun en person; Chris Iwelumo. Debutanten klarte utrolig nok å sleive ballen til side for mål fra to meters distanse. Dermed endte det 0-0.

 

Philippe Mexes var med i den franske troppen, men deltok ikke da Frankrike slet seg til 2-2 mot Romania på bortebane. Eric Abidal og Alain Boumsong formet midtforsvaret. Ingen av dem hadde noen imponerende dag på jobben. Nå begynner det å bli en god stund siden trener Raymond Domenech hadde en god dag på jobb også.

 

Jeremy Menez spilte for Frankrike i deres 1-1 kamp mot Tyskland i U-21 EM-kvalifisering. Marco Andreolli startet for Italia mot Israel, men måtte kaste inn håndkleet etter å ha blitt slått i ansiktet i første omgang.