Aquilanis Italia drøm

Alberto Aquilani ble den store helten da Italia slo Montenegro 2-1 hjemme i Lecce. Han scoret begge målene i første omgang før han ble byttet ut mot Roma lagkamerat Perrotta, midtveis i andre omgang. En stor kamp av midtbanespilleren.

 

«Dette er en drøm som enhver ung spiller har. Jeg hadde aldri scoret for Italia før denne kampen, så det er spesielt å få være i startelleveren med drakt nummer 10. Det er fantastisk. Jeg kunne egentlig ikke håpet på noe mer.»

 

«Jeg er fornøyd med at vi klarte å vinne, da vi allerede hadde spilt veldig bra mot Bulgaria og hadde muligens fortjent noe mer der. De poengene vi fikk med oss i går var veldig viktige, fortsatte Aquilani.»

 

«Treneren hadde tro på meg i kveld, og sa at jeg burde bli med mye framover. Jeg er glad for at jeg kunne betale tilbake den tilliten han har gitt meg.

 

«Det finnes ikke en enkel kamp i internasjonal fotball nå og Montenegro har et ungt, godt lag, men vi viste at vi hadde den lag moralen som skulle til for å vinne denne kampen og få et bra resultat.»

 

Unggutten har blitt kritisert en del av media i det siste pga hans og Roma`s dårlige form, men i går viste han media hva han egentlig er lagd av.

 

«Vi trenger mer balanse i fotball, da det er hårreisende at man etter et par kamper dårlige kamper blir så kritisert som det jeg har blitt i det siste. Jeg må si, jeg synes ikke jeg har vært så dårlig som det de mener, men jeg er heller ikke noe geni nå, understreker Aquilani.

 

«For å være ærlig, jeg må le når jeg tenker på hva de ville sagt om jeg ikke skulle ha scoret de to målene i går.»

 

Alberto Aquilani håper å få med seg minner fra den siste kampen inn i kampen mot Inter på søndag.

 

«Vi har en veldig viktig kamp på søndag og vi vil absolutt gjøre alt vi kan for å vinne. Jeg er sikker på at Luciano Spalletti er fornøyd med at flere av hans spillere scoret i går.»