Roma møter Bologna i Cupen

Ettersom Roma er regjerende cupmestere så kommer man først inn i cupen i åttendelsfinalen, og der står Bologna for tur. Bolgona har allerede rukket å slå ut Ascoli og Vicenza, men skal få det betraktelig mye vanskeligere her.

 

Cupen ble endret ifjor da man skiftet fra to til en finalekamp og hver finale spilles nå på Olimpico. I år er det gjort ytteligere endringer. Istedenfor vanligvis to oppgjører mellom lag som møtes, så er det nå kun et møte. Men det er et unntak og det er semifinalen, der det er to oppgjør det skal avgjøres på.

 

Dermed blir det bare en kamp mellom Roma og Bologna og den spilles 17/12 på Stadio Olimpico. Altså om drøye to måneder.

 

Åttendelsfinalene:

 

Napoli – Salernitana

Udinese – Reggina

Milan – Lazio

Fiorentina – Torino

Roma – Bologna

Inter – Genoa

Juventus – Catania

Sampdoria – Empoli

 

De som drømmer om nok et finaleoppgjør mellom Roma og Inter kan drømme videre da lagene allerede møter hverandre i kvartfinalen, skulle begge lag gå videre. Den kampen vil isåfall bli spilt på San Siro en gang etter jul. Men først er det Bologna som skal beseires.