Spillere på landslagsoppdrag

De Rossi, Aquilani, Perrotta og Vucinic var alle involvert i kampen mellom Italia og Montenegro som endte med en 2-1 seier til Italia. Aquilani puttet det første for Italia, mens Vucinic og Montenegro kontret inn utlikningen ikke lenge etter (feilpasning av De Rossi forøvrig). Men det skulle bli Aquilanis store kveld. Han scorte også det siste i midtveis i første omgang som holdt til seier.

 

Aquilani ble i andre omgang byttet ut mot nettopp Perrotta som kom inn og spilte de siste 20 minuttene. De to scoringene til Aquilani var forøvrig hans første og andre for Italia.

 

John Arne Riise gjorde hel grei innsats i 0-1 tapet for Nederland i gårdagens kamp. Med tapet for Nederland ligger Norge nå veldig tynt an i kampen om en VM plass i 2010.

 

Jeremy Menez spilte da Frankrikes U-21 landslag tapte 0-1 hjemme mot Tyskland. Målet kom på overtid og målscorer var Höwedes (Schalke 04).

 

Mexes var ubenyttet reserve i Frankrikes kamp mot Tunisia som ble spilt onsdag kveld. Kampen endte 3-1 til Frankrike etter to mål av Henry og et av Benzema. Målet til Tunisia kom på etter en tabbe av midtstopper rival Boumsong.

 

Og akkurat nå spiller Brasil mot Colombia og det er 0-0 til pause. Doni, Juan og Julio Baptista er alle tilstede, men det var kun Juan som startet kampen.