Okaka har undertegnet ny kontrakt!

Etter lovende spill for Roma har ungutten nå fått en ny kontrakt. Hans forrige kontrakt bandt ham ut Juni 2011, men etter en god start på sesongen har han fått lønnsforhøyelse.

 

Okaka får 0,6 millioner euro for 08/09 og 09/10 sesongen, 0,7 millioner euro for 10/11, mens han får 0,9 millioner for den siste sesongen (11/12). Det er betraktelig mer enn den lønnen han hadde som var på 0,15 millioner per sesong.

 

Okaka var ifjor på utlån til Serie B klubben Modena og fikk med seg verdifull erfaring derifra. Det ble 7 mål på 33 kamper i den gule drakten. I sommer imponerte han stort for U-19 landslaget til Italia da de tok sølv i Under 19 European Championsship. Han var en av de beste spillerne sammen med blant andre Paloschi og keeper Fiorillo og var den på Italia som fikk flest assist.