Roma knust av Inter

Med Totti tilbake på banen skulle Roma slå Inter og klatre oppover på banen, men det gikk ikke som man hadde håpet. Det endte heller med 0-4 og ydmykelse.

 

Inter scoret allerede etter 5minutter og ga Roma den verste starten de kunne ha håpet på. Det som luktet offside lang vei var ikke det. Cicinho opphevet offsiden og Zlatan lobbet på vakkert vis inn 0-1 målet.

 

Roma virket sjokkerte og klarte ikke skape noe særlig framover. Isteden ble det nesten 0-2 da Juan holdte på å sette ballen i eget mål. Maicon hadde like etter en stor sjanse på et av sine mange offensive løp, men ballen gikk like ved siden av målet til Doni.

 

Roma var heller ikke ufarlige og hadde et par små sjanser ved De Rossi og Vucinic, men ballen gikk ikke inn i mål. Maicon hadde nok en sjanse før Totti spilte fri Perrotta som misbrukte sjansen til å utligne.

 

Perrotta fikk etter 34 minutter en stor sjanse etter fint gjennomspill av Totti og han satt ballen i mål, men det ble korrekt avblåst for offside. Deretter fikk De Rossi sin sjanse etter fint forarbeid av Taddei, men nok engang ble sjansen misbrukt etter at De Rossi skjøt over målet til Julio Cesar.

 

Roma skulle få nok en sjanse til å utligne før pause etter at et Cicinho innlegg fant Totti som headet inn til Vucinic. Men headingen til Vucinic ble reddet av Julio Cesar og slått over mål til corner.

 

Like etter pause skulle Inter få sitt andre mål via Zlatan. Et fint gjennomspill fra Muntari og en stor feil fra Loria gjorde så Zlatan enkelt kunne sette inn 0-2 målet.

 

Cicinho kunne redusert dog etter sin dobbel sjanse, men Julio Cesar reddet mesterlig den første sjansen, mens Cicinho satt returen over. Romas største sjanse i kampen.

 

Istedenfor at det ble 1-2 så ble det 0-3. Et fint skudd fra Stankovic gikk i stanga og inn i mål og dermed var kampen mer eller mindre over. Inter ga seg ikke med det. 0-4 målet kom 2 minutter etter og nok engang så skulle ballen gå i stanga og inn i mål. Denne gang var det Obinna som scorte, men det spørs om ikke Juan kunne gjort noe med det målet.

 

Roma fansen fortsatte å synge for laget til tross for at de lå under med 4 mål. Men Roma klarte aldri å komme tilbake og fikk dermed sitt første hjemmetap i serien på over et år. Sist tap kom også nemlig mot Inter, da man tapte 1-4.

 

Roma:

Doni; Cicinho, Loria, Juan, Riise; De Rossi, Aquilani; Taddei (Okaka 75), Perrotta (Brighi 76), Vucinic; Totti (Menez 69)
 

 

Inter:

Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Chivu, Zanetti; Stankovic (Dacourt 78), Cambiasso, Muntari; Obinna, Ibrahimovic (Cruz 82), Quaresma (Mancini 68)
 

 

Ref: Rizzoli