Udinese 3-1 Roma

Elendigheten vil ingen ende ta for Roma. I ettermiddag måtte laget igjen se seg slått og atpåtil fått en leksjon i angrepsspill og effektivitet fra Udineses fryktinngytende angrepsspillere.

 

Luciano Spalletti fikk ikke det gjensynet med Stadio Friuli som han både ønsket seg og trengte i klubbens nåværende situasjon. Selv om Francesco Totti var tilbake og sammen med Menez viste glimt av storhet, ble det for tynt for en klubb som kan sies å være i ubetinget krise. Savnet av skadde Aquilani og suspenderte Mexes var tydelig samtidig som enkelte andre spilleres prestajoner er under all kritikk og ikke noe som hører hjemme på dette nivået.

 

Roma startet kampen friskt og entusiastisk, men som til nå i sesongen har ikke klubben de berømte marginene på sin side. Max Tonetto forårsaket et tvilsomt straffespark og Di Natale kunne enkelt sende Udinese i føringen. Like etter skulle Roma hatt tildelt straffe etter en stygg takling av Gökhan, men dommeren vinket spillet videre.

 

Udinese kunne fort gjort 2-0 da Antonio Floro Flores smelte ballen i stanga bak en forfjamset Doni. Den forfjamsede Doni og den inkompetente Loria var ikke nådige i sin gavmildhet mot Floro Flores, som etter 22 minutter kunne nærmest løpe ballen i mål etter å ha blitt forfulgt av et eksempklar utdatert Fiat og en Doni på bærplukking.

 

Etter pausen hadde Roma en kjempestor mulighet som ble forvandlet til et baklengsmål på 10 sekunder. Cicinho rotet vekk ballen i motstanderens boks, noe som resulterte i kontring og Di Natales andre mål for kvelden.

 

Roma ble tilslutt tildelt straffesparket de hadde kommet til Udinese for å få. Matteo Brighi ble klippet ned av keeper Handanovic, og Totti kunne enkelt redusere til 3-1 for gjestene. Dette var Tottis første mål på sju måneder. Målet gav romerne en ny giv, men kampen ebbet etterhvert ut på stillingen 3-1 til Udinese.

 

Udinese 3-1 Roma

Di Natale 10, 51 (U), Floro Flores 22 (U), Totti 74 (R)

Udinese: Handanovic; Ferronetti (Motta 28), Coda, Domizzi, Lukovic; Inler, D’Agostino, Isla; Pepe, Di Natale (Sanchez 83), Floro Flores (Quagliarella 76)

Roma: Doni; Cicinho, Loria (Pizarro 46), Panucci, Tonetto; De Rossi, Brighi; Taddei (Menez 62), Perrotta, Vucinic (Montella 84); Totti