Primavera med uavgjort mot Reggina

Både Reggina og Roma hadde åpnet sesongen uten tap og det var klart for et toppoppgjør i Reggina lørdag. Men dårlige nyheter for Roma skulle det komme allerede etter 15 minutter. Di Stefano som har vært i glimrende form, måtte ut med skade og kan bli borte i flere uker. Roma virket likevel uhemmet av skaden på formspilleren og dominerte førsteomgangen. Reggina fikk Josias utvist like før pause.

 

Etter pause fortsatte Roma å trykke på, men 10 minutter før slutt skulle Roma få Malomo utvist. Likevel klarte man bare minuttet etter å score via Tovalieri. Reggina skulle likevel komme tilbake bare minutter senere. En hands gjorde så dommeren pekte på krittmerket og Viola gjorde ingen feil. 1-1. Reggina kunne også ha avgjort det på overtid, men ballen gikk like over målet til Frasca.

 

Til tross for at det bare ble uavgjort, så leder Roma fortsatt ligaen etter 3 kamper. Roma, Lazio og Ascoli har alle 7 poeng, men Roma har best målforskjell. Neste kamp spilles lørdag og da møter man Palermo på hjemmebane

 

Reggina – Roma 1-1

 

Mål:  

Tovalieri (Roma)

Viola (Reggina)

 

Reggina: Kovacsik, Romeo, Bialas, Traorè, Preklet, Josias, Adejo, Squillace, Lamenza (15′ st Giannattasio 43′ st Taverniti), Viola N., Iannazzo (33′ Viola A.).
All. Breda 

 

Roma: Frasca; Mladen, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Bertolacci; D’Alessandro, Manganelli (38′ st Tortolano), Tovalieri; Di Stefano (13′ pt Barbucci 23′ st Giansante).
All. De Rossi

 

Litt høydepunkter fra kampen:

http://www.youtube.com/watch?v=T9veroFxKzw&eurl=http://www.zonacalcio.it/news.html?news=18397