Vendepunktet, i Torino?

Roma reiser til Stadio Olimpico i Torino i håp om å vinne deres første bortekamp i Serie A i år. Alle fire reisene så langt har endt med tap. Begge lag har skuffet innledningsvis, men Roma har uten tvil vært den store skuffelsen. Det blir viktig en uhyre viktig kamp for både Roma og Juventus, som allerede i midtuken møter henholdsvis Chelsea og Real Madrid.

 

Om Scudetto-drømmen ikke er over, vil den definivt være det med et tap i kveld. Juventus på sin side trenger poengene for og ikke miste følge med Milan og Inter på topp, som har et forsprang på henholdsvis 4 og 3 poeng.

 

Presset vil utvilsomt være på Roma, som har levert sin verste sesongstart på 10 år. Laget har sluppet inn hele 15 mål i serien, kun Reggina har sluppet inn mer. Mexes er spilleklar igjen, ettersom han vil sone sin karantene mot Sampdoria i januar. Ifølge romanews.eu former Mexes og Juan duoen i midtforsvaret, noe de ikke har gjort siden serieåpningen mot Napoli.

 

Skadelista til Juventus er lang. Men reservene har gjort det godt i skadefraværet. Alex Manninger har vært sikkerheten selv i Buffons fravær, mens Marchionni ikke har gjort det verst som erstatter for Camoranesi. Sistnevnte kan trolig likevel bli å finne i startelleveren for Juventus.

 

Spalletti har uttalt at han håper Julio Baptista blir friskmeldt til kveldens kamp. Med Francesco Totti ute kan Baptista bli å finne som ensom spiss, med Vucinic på venstrekanten.

 

Juventus: Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Tiago, Nedved; Del Piero, AmauriRoma: Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista