Overgangsrykter og annet nytt

Romanews.eu melder idag at Daniele Pradè allerede nå har kartlagt overgangsmarkedet for januar. Det virker som vi endelig skal bruke penger på en en spiss, men om det blir en primapunta gjenstår å se. Alternativene omfatter foreløpig Hernan Crespo (Internazionale Milano), Cruz (Internazionale Milano) og Fred (Olympique Lyonnais).

 

Crespos agent har tidligere ytret et ønske for hans klient om å forlate Milano i januar, og AS Roma vil som mange andre klubber være aktuelt. Det spørs om Crespo vil være så aktuell for AS Roma.

 

Cruz er en annen Interspiller som sliter med lite spilletid. Han hodestyrke og kvaliteter som oppspillspunkt vll kunne gi Roma en alternativ måte å angripe på. Cruz er en primapunta som kan bli nyttig og viktig.

 

Brasilianeren Fred fra Lyon er likevel for mange kanskje det mest spennende alternativet. Den kraftige spissen har en blendende teknikk, er målfarlig, men også kjent for sitt temperament. Den viktigste detaljen er likevel at han er uten kontrakt i juli, og vil i så måte kunne bli en billig mann i januar.

 

Av andre overgangsrykter finner vi både Fiorentinas Semiloli og Ascolis 24 årige centrocampista Guberti. Det er ingen tvil om at Aquilanis skadeproblemer, samt prestasjonene til våre nåværende vinger fordrer at det kommer inn en konkurrent som kan bite fra seg i januar.

 

Fra Trigoria meldes det dessuten om bråk i forbindelse med gårsdagens treningsøkt. Blant spillerne som fikk gjennomgå var Perrotta og Tonetto, i tillegg til selvfølgelig, Luciano «4231» Spalletti. Spillerne skal ha reagert uforstående til fremgangsmåten, men er skjønt enig om at ting må bedres omgående. Panucci hevder «vi kan komme oss ut av denne krisen i løpet av 10 dager».

 

Det er bare å begynne å telle. På tirsdag er det dag 3…

 

Kilde: Romanews.