Viktig bunnkamp i Bologna

Roma reiser til Bologna i håp om ta sin første borteseier i Serie A denne sesongen. Begge lag har startet sesongen dårlig og Bologna har allerede rukket å bytte trener denne sesongen.  Tidligere Roma og Lazio spiller Sinisa Mihajlovic er det som skal lede Bologna mot Roma lørdag kveld.

 

Roma står med 0 poeng på 5 bortekamp i Serie A, men øyner 3 poeng mot Bologna og seieren mot Chelsea i midtuken gjorde godt. Bologna på sin side startet med seier borte mot AC Milan, men siden har det bare gått en vei. 6 poeng på 10 kamper er ikke akseptabelt for den storsatsede opprykksklubben.

 

Hjemmelaget har tidligere Roma spiller Davide Bombardini ute med skade. Dessuten er Christian Amoroso, Fabio Mingazzini, Luigi Lavecchia og playmaker Sergio Volpi ute. Roma har Aquilani, Cassetti og Montella ute. Panucci er tvilsom, mens Tonetto er klar igjen. Totti har litt smerter, men kommer til å starte kampen.

 

Spalletti ser ut til å starte med det samme laget som startet Chelsea kampen. Dermed vil Brighi få fornyet tillit etter glimrende spill den siste tiden. Det går rykter om at Spalletti enten vil bruke 4-3-1-2 eller den vanlige 4-2-3-1 formasjonen. Går man for førstnevnte vil Spalletti bruke Totti og Vucinic som spisser.

 

Bologna: Antonioli; Terzi, Moras, Castellini, Lanna; Valiani, Mudingayi, Carrus, Rodriguez; Di Vaio, Marazzina

 

Roma: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Panucci; Perrotta, De Rossi, Brighi; Pizarro; Totti, Vucinic

 

Kampen går direkte på Canal Plus Sport 1 imorgen klokken 20.30

 

Forza Roma!