Cicinho forsvarer selvmålet

Romas høyreback hadde en mindre heldig avslutning på lørdagens kamp borte mot Bologna da han stupheadet ballen, tilsynelatende fantastisk for en intetanende tilskuer, forbi Arthur og i mål.

 

– «Jeg er veldig lei meg, men jeg føler likevel jeg ikke kunne gjort noe annerledes», uttaler brasilianeren ifølge Goal.com. «Jeg kastet meg frem for å klarere til hjørnespark. Jeg så en skygge til venstre for meg, og følte jeg ikke kunne la ballen pasere», fortsetter han. Ganske riktig hadde Bologna angripere bak Cicinho, men det hadde gjenstått å se om de hadde nådd frem og vært like effektive som Cicinho. Klareringen var av det spektakulære slaget, og flere vil nok hevde at Cicinho hadde flere muligheter enn de to han skisserer. «Uansett hva jeg hadde gjort, hadde folk fortalt meg at det var feil. Desverre var jeg nødt til å ta en avgjørelse iløpet av et brøkdelssekund», avslutter han.

 

Målet ble skebnesvangert for Roma sin del, som tidligere i kampen hadde tatt ledelsen gjennom Francesco Totti. Resultatet føyer seg inn i rekken av mange elendige, i Romas til nå forferdelige sesong.

 

Kilde: romanews.eu (goal.com)