Roma knuste Avellino

Bunnlaget Avellino klarte ikke ødelegge for Roma, selv om det lenge så dårlig ut for hovedstadslaget. Det sto faktisk 1-1 helt til det var igjen et kvarter av kampen, men takket være tre sene mål så kunne Roma dra hjem på tabelltopp.

 

Det var Tovalieri som scoret det første målet for Roma etter 23 minutter. En velfortjent ledelse også. Det skulle dog ikke ta lang tid før Avellino skulle komme tilbake. En forsvarsfeil i det 30.minuttet var det som skulle til for at Cavotta skulle score Avellinos første mål denne sesongen. Totalt sett var Roma det beste laget i første omgang, men det stod 1-1 til pause.

 

Roma fortsatte å presse på i andre omgang og spesielt D`Alessandro spilte bra. Det var nettopp han som skulle score 2-1 målet som sendte Roma foran. Det kom i det 73.minuttet og var meget fortjent.

 

Roma kunne valgt å legge seg bakpå, men valgte å fortsette å angripe isteden og det skulle vise seg å lønne seg. Kun tre minutter etter 2-1 scoringen så la midtstopper Mladen på til 3-1 og på overtid satte Scardina spikeren i kista med sin 4-1 scoring. En komfortabel seier mot tabelljumbo Avellino.

 

Avellino – Roma = 1-4

 

A: Cavotta
R: Tovalieri, D`Alessandro, Mladen, Scardina

Avellino: De Marco; Volpicelli, Golino, Pepe, Rea, Stellato, Guerriero, D’Alessandro (69′ Sasto), Cavotta, Pezzullo (46′ Ferraro), Visconti (46′ Coppola)

 

Roma: Fasca; Trobbiani (58′ Mladen), Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Bertolacci; D’Alessandro, Filipe (58′ Scardina), Tovalieri; Babbucci (76′ Tortolano)

 

Den neste uka blir særdeles viktig for ungguttene. Først på onsdag er det returmøte mot Ascoli i Cupen der Roma har 2-0 å gå på, mens man på lørdag møter Lazio i derbyet.