Spillere på vei ut?

Etter en skuffende sesongstart er det naturlig for mediene å begynne å spekulere i hvilke spillere som vil måtte betale den største prisen. En rekke nettsteder melder idag at minst tre Roma spillere skal være på vei vekk iløpet av januarvinduet for å skaffe midler til et storkjøp. I første omgang går ryktene ut på Cicinho, vår egen John Arne Riise samt Jeremy Menez. De to sistnevnte har hatt store problemer med å tilpasse seg ligaen og laget, men det gjenstår like vel å se om de ikke får noen måneder til på seg til å overbevise, uavhengig av hvordan det går frem mot nyttår.

 

Cicinho på sin side har frustrert mange supportere med sitt tilsynelatende unødvendige selvmål mot Bolgona i helgen.  Det er dog verdt å påminne om at vi ikke skal lenger tilbake enn til Chelseakampen for å finne en solid innsats fra brasilianeren. Det spørs likevel om ikke den tidligere Real Madridspilleren er en av de mest aktuelle kandidatene hvis det skulle komme på tale å selge noen verdifulle spillere for å skaffe til veie penger til et nytt storkjøp. Cicinho kostet i sin tid ca 8 millioner euro da han kom fra Real Madrid foran forrige sesong.

 

Kilder: Goal.com, FansFc.com, Tribalfootball.com,