Roma videre i Cupen!

Etter en fin 2-0 seier i den første kampen var det klart for et vanskelig borteoppgjør mot et av ligaens beste lag (Ascoli). Di Stefano var til denne kampen tilbake etter skaden han pådro seg mot Reggina, mens blant andre D`Alessandro og Massimo sto over denne kampen.

 

Roma skulle ta ledelsen allerede etter 15 minutter. Målscorer var Tovalieri. Dette var en ypperlig start for Roma som betydde at Ascoli måtte score 4 for å gå videre. Roma fortsatte å dominere kampen og lot ikke Ascoli komme til de store sjansene. Ascoli klarte aldri å utligne og Roma rodde i land en glimrende 1-0 borteseier mot Ascoli.

 

AscoliRoma = 0-1 (0-3 Sammenlagt)

Målscorer: Tovalieri (15)

 

Ascoli (4-3-2-1): Giordani; Conocchioli , Di Antonio, Nazari, Pasqualini; D’Angelo, Di Tacchio, Di Lillo; Rega, Gauracs, Fanka
All. Fabbro

 
Roma (4-2-3-1): Frasca; Trobbiani, Brosco, Mladen, Crescenzi; Bertolacci, Malomo; Tovalieri, Manganelli, Tortolano; Di Stefano
All. De Rossi

 

I neste kamp venter Lazio og den spilles kommende lørdag.