Samling av Roma fans

Er du en av dem som lenge har ønsket å se en kamp med andre Romanisti? Gode nyheter til deg. Søndag samles nemlig Roma fansen i Oslo for å se Derby della Capitale, etter initiativ fra forumets medlemmer.

 

Bohemen Sportspub har blitt avtalt som møtested. Kampen har avspark kl 20:30, men det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre seg plasser og eventuelt slå av en prat før nervene tar over. Bohemen ligger sentralt i sentrum, nærmere bestemt midt i mellom Nationaltheatret og Stortinget. Puben ligger et steinkast unna Tinghuset. Adressen er Arbeidergata 2.

 

Fortsatt uklart? Ta en titt her.

 

Det er fortsatt usikkerhet rundt aldersgrense, men det spekuleres i enten 18 eller 20 årsgrense. Glem ikke legitimasjon. Spørsmål og eventuelle henvendelser kan sendes til medlemmer gjennom tråden for anledningen i forumet.

 

PS! AS Roma Norge er ikke ansvarlig for samlingen.