Flere spillere kobles til Roma

Vi starter med Fiorentinas Pablo Osvaldo. Osvaldo er en 22 år gammel angriper som I Fiorentina har havnet bak i rekken i konkurranse med Mutu, Gilardino og Pazzini. Osvaldo ble født i Buenos Aires og har både argentinsk og italiensk statsborgerskap, men har foreløpig valgt å spille for Italia. Il Tempo skrev for noen dager tilbake at Osvaldo føler seg stolt av interessen fra Roma og kunne tenke seg å spille for hovedstadsklubben. Fiorentina skal være villig til å la Osvaldo gå når overgangsvinduet åpner i januar.

 

Stefano Guberti er trolig det heteste navnet i øyeblikket. Vingen spiller til daglig for Ascoli og har blitt betegnet som Serie Bs Cristiano Ronaldo, på grunn av likheter i spillestilen. 24-åringen ble koblet til Roma allerede i sommer, men en overgang ble det imidlertid ikke. Det kan det derimot bli når overgangsvinduet åpner i januar. Gubertis kontrakt med Ascoli utløper sommeren 2009, og spilleren har gjort det klart at han ikke kommer til å forlenge avtalen. Gubertis agent har allerede uttalt at spilleren er mer enn lysten på en overgang til Roma. Romanews.eu går litt lenger og hevder spilleren allerede er vår og vil slutte seg til resten av laget i januar. Hvor troverdig disse ryktene er vites ikke, men Guberti er og blir et hett navn til noe annet skjer i januar.

 

Av de mindre troverdige ryktene har både navn som Kevin Kuranyi, Marko Pantelic, Giampaolo Pazzini, Peter Crouch (!), Hernan Crespo og Julio Cruz blitt koblet til klubben. De to sistenevnte bør i realiteten ikke betegnes som urealistiske navn om Roma skulle bestemme seg for å hente en angriper i januar.

 

Kilder: romanews.eu, Il Tempo og Gazzetta dello Sport.

 

Ettersom Stefano Gubertis er et ukjent navn for de fleste, har vi inkludert en video med hans to mål for Ascoli mot Bari ifjor: