Roma vant derbyet!

Det var store forventninger til årets første møte mellom juniorene til Roma og Lazio. Sammen delte de før denne runden førsteplassen i serien med sine 13 poeng hver, og begge lagene var ubeseiret til nå.

 

Men det skulle Bertolacci og Roma gjøre noe med. For etter at Tovalieri ble felt innenfor sekstenmeteren, så var det opp til Bertolacci å gjøre jobben. Han feilet ikke og Roma tok ledelsen 1-0. Begge lag hadde flere sjanser i kampen, men det ble med det ene målet og Roma kunne inkassere tre nye viktige poeng.

 

Roma er nå oppe i 16 poeng på 6 kamper og har for alvor gjort seg bemerket denne sesongen. Nå er det opp til ungguttene å holde på denne ledelsen og da er det viktig med 3 poeng i Bari kommende lørdag.

 

Roma – Lazio = 1-0

 

Målscorer: Bertolacci (25min)

 

Roma (4-2-3-1): Frasca; Mladen, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Bertolacci; D’Alessandro (76′ Tortolano), Manganelli (85′ Cinquini), Tovalieri; Di Stefano (63′ Scardina)
All. De Rossi

Lazio (4-3-3): Degrè; Faraoni, Tuia, Luciani, Cavanda (71′ Pisa di Monterosa); Troisi ( 55′ Kozak), Cinelli, Savieri; Ricci, Mendicino, Mancini
All. Sesena

 

PS: Høydepunkter av derbymatchen kan sees under kategorien «VIDEO».