Loria og Montella på vei bort?

Simone Loria har på noen få uker gått fra benken til tribuneplass. Nå spekuleres det i om ikke forsvarsspilleren er på vei bort. Loria uttalte at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han ble klar for Roma, men selve karrieren for hovedstadslaget har langt i fra vært en drøm. Loria har manglet alt fra fart til trygghet i bakre rekker. Han fikk sjansen mens Juan var skadet og Mexes suspendert, men en oppsumering av de kampene er i realiteten ikke nødvendig. Men skal vi tro dagens Il Romanista utgave er det lys i tunnelen for Loria.

 

Bologna skal nemlig være interesserte i Lorias tjenester. Laget hentet i dag den tidligere Lazio- og Inter spilleren Cesar, men trener Sinisa Mihajlovic ønsker ytterligere forsterkninger. Nelson Rivas fra Inter og Loria fra Roma er de neste på ønskelista skriver Gazzetta dello Sport ifølge Il Romanista.

 

Mihajlovic skal heller ikke være fornøyd med angrepsspillere han har til disposijon. Til tross interesse for Hernan Crespo, virker en overgang usannsynlig. Nestemann på lista skal være ingen ringere enn Vincenzo Montella. Mihajlovic kjenner Montella godt fra tiden de var lagkamerater mens de begge spilte for Sampdoria. Foreløpig er Montellas bruttolønn på 4,5 millioner euro per sesong det eneste hinderet.

 

Kilde: Il Romanista, Gazzetta dello Sport