Notiser

Roma er etter derbyet bøtelagt med 25.000 euro pga bråket mellom Roma og Lazio supportere på stadion. Et titalls supportere fra begge lag kom i klammeri på Tevere tribunen og 10 supportere ble arrestert på stedet som følge av bråket. To Roma supportere skal også ha stormet banen da det var klart at Roma hadde vunnet kampen.

 

Boten gjelder også alle de bombene Curva Sud og Curva Nord sendte opp før, under og etter kampen. Roma skal ha avfyrt 11 lydbomber og 10 røykbomber, mens Lazio på sin side avfyrte 2 lydbomber og 5 røykbomber. Lazio slapp ikke unna og må belage seg på å betale 15.000 euro for sin del av bråket.

 

Som følge av bråket under derbyet har man nå satt begrensninger ved kjøp av billetter til Roma – Fiorentina som går 30.November. Man kan nå kun kjøpe en billett per person og dette gjelder også Milan – Lazio og Lazio – Genoa.

 

Mirko Vucinic er igjen i Real Madrids søkelys etter at det ble kjent at Van Nistelrooy kan være ute resten av sesongen. Real Madrid er ifølge Marca villige til å bla opp 20 millioner euro for spissen, men det spørs om det er nok for Roma som ga 12 millioner euro for den siste halve delen av Vucinic.

 

FIFA agent Ernesto Bronzetti hadde sine meninger om en eventuell overgang: «Det er ikke sant. Det er kun fantasi. Det har ikke vært snakk om Vucinic engang. Men det jeg kan si er at Real Madrid vurderer å hente Crespo i januar.»

 

Andreolli og Cerci deltok da Italias U-21 lag tapte 1-0 mot Tysklands U-21 lag. Kampen var jevn og kunne vippet begge veier. Santacroce og Balotelli var begge nære mål for Italia, men det ble med Toni Kroos sin scoring rett etter pause. Andreolli ble byttet ut etter 59 minutter, mens Cerci spilte hele andre omgang.

 

Jeremy Menez fikk ryggsmerter under tirsdagens trening og måtte stå over deler av treningen. Noe alvorlig skal det ikke dreie seg om og han skal være klar til tjeneste mot Lecce søndag.

 

Kilder: Il Romanista, Romanews.eu, Datasport.it