Ingen Champions League, ingen Aquilani?

De siste dagene har det gått flere rykter rundt Alberto Aquilani. La Stampa og Tuttosport (begge Juventus baserte aviser riktignok) melder at Aquilanis far Claudio og agent Franco Zavaglia har kontaktet Juventus for å høre hva slags tilbud de har å komme med.

 

Aquilani har enda ikke signert ny kontrakt og hans nåværende avsluttes sommeren 2010, altså om drøyt ett og et halvt år. Romas Prade og Aquilani har vært i kontraktsforhandlinger gjentatte ganger, men uten resultater og det hele begynner å haste nå for Roma og Aquilani.

 

Daniele Prade tar det hele med knusende ro: «Vi har snakket med Alberto. Roma har stor tro på Aquilani og han er fortsatt en ung spiller. Vi kommer til å finne en løsning.»

 

Il Romanista skriver at Roma kanskje må selge Aquilani skulle man ikke klare å komme til Champions League neste sesong. Champions League spill gir mye penger i kassa. Så mye at en sesong uten trolig vil bety at vi må selge en av våre bedre spillere. I dette tilfellet er det Aquilani alle tipper det må bli, skulle en slik situasjon oppstå. Roma ligger for øyeblikket hele 12 poeng bak fjerde plasserte Napoli og har dermed en vrien oppgave foran seg.

 

Det er ikke kun Alberto Aquilani som trenger en kontraktsforlengelse. Ifølge Il Romanista venter Juan, Vucinic, Pizarro, Panucci, Taddei og Totti alle på en telefon fra Prade.

 

Kilder: Il Romanista, Channel4.com