Aquilani vil bli i Roma

Ryktene er i full gang igjen rundt Aquilani etter at det hadde vært litt stille rundt ham. La Stampa og Tuttosport skrev at Aquilanis far Claudio og agent Franco Zavaglia var i Torino for å prøve å forhandle fram kontrakt med Juventus, mens Il Romanista på sin side meldte at Roma er nødt til å selge midtbanespilleren, skulle man ikke komme til Champions League neste sesong.

 

Nå har selv Alberto Aquilani avfeiet ryktene om at han er på vei vekk fra klubben.

 

«Jeg vil bli i Roma. Jeg har alltid sagt det og jeg vil fortsette med dette, fordi jeg vil spille i denne drakten,» Aquilani fortalte Corriere Dello Sport.

 

«Jeg har kun en prioritet og det er Roma».

 

Bruno Conti kommenterte ryktene om at Roma vil selge Aquilani skulle man ikke klare Champions League plass. Og det var ikke akkurat en blid Conti…

 

«Jeg snakker med Alberto hver dag, men jeg har aldri diskutert en eventuell overgang med han», raste Conti på Romas hjemmeside.

 

«Klubben jobber hardt hver dag for å finne løsninger på alle slags oppgaver, og når slike usannheter kommer frem så opplever jeg dette som et angrep på meg som person og profesjonell.

 

«Rapporter skal ha det til at jeg har sagt ting jeg aldri har sagt, og jeg slår fast at det ikke er sannhet i noe av det som stod i artikkelen.» 

 

«Angående denne situasjonen så ser vi oss nødt til å kutte ned på det sammarbeidet vi har hatt til denne kilden (Il Romanista) , ettersom de sprer falske rykter for å sette oss i en vanskelig situasjon.»

 

Kilder: Corriere Dello Sport, Channel4.com, Goal.com