Riise til Newcastle?

Newcastle var i sommer interessert i John Arne Riise, men de måtte innse tapet da Roma var førstevalget for sunnmøringen. Roma karrieren har ikke startet feilfritt dog og han har mer eller mindre mistet plassen på laget.

 

Den midlertidige Newcastle bossen Joe Kinnear skal ha Riise høyt oppe på ønskelisten og selv om han ikke direkte nevner Riise, så hinter han langt i vei om at det er han.

 

«Jeg har ønskelisten min klar og vil gi den til Mike (Ashley) snart, fortalte Kinnear. Vi trenger to spillere fort og jeg har mine meninger om hvem de skal være.»

 

«Den ene spiller i Roma, og han er ikke i førstelagsoppstillingen for øyeblikket. Den andre spilleren har allerede rukket å score mot oss denne sesongen (Denilson).»

 

«Jeg kjenner agentene dems og det vil være snakk om låneavtaler fra januar og ut sesongen. Roma spilleren vil koste oss rundt 2 millioner pund å få hit.»

 

«Vi trenger å forsterke laget, og hvis vi kan få dem vil det være flott ettersom begge er gode spillere som vil forsterke laget, konkluderte Kinnear.»

 

Riises rådgiver Kvalheim ville ikke kommentere noe ovenfor Dagbladet angående spekulasjonene.

 

Kilder: Shieldsgazette.com, Dagbladet.no