Lecce – Roma

Roma reiser til Lecce i håp om å ta tre viktige poeng. Etter sist helgs 1-0 seier mot Lazio er selvtilliten bedre enn noen gang denne sesongen. Men det blir ikke en lett kamp. Roma har enda til gode å vinne på bortebane denne sesongen (0-1-5), mens Lecce faktisk ikke har tapt ennå hjemme (4-2-0). Statistikker er dog til å brytes og vi håper Roma gjør det her.

 

Lecce stod for en sterk prestasjon siste hjemmekamp, da de holdt AC Milan til uavgjort på Via Del Mare. Roma på sin side har de siste ukene slått Chelsea og Lazio, og var kun minuttet fra å få sin første borteseier i serien denne sesongen mot Bologna, men Cicinhos selvmål ødela. De to siste møtene her har endt med uavgjort, mens møtet før der endte med en 3-0 seier til Roma.

 

Lecce har ikke mange skadene å bekymre seg for. De to eneste som er usikre til spill her er Angelo og reservekeeper Petrachi. Ellers har man full tropp og Romas Antunes befinner seg i troppen til Lecce, men det er usikkert om han starter kampen. Av Lecce spillere er det spesielt Tiribocchi, Roma burde passe seg for. Han har endelig funnet formen og har puttet en del mål i det siste.

 

For Romas del så ser det også mye lysere ut enn det så ut i starten av sesongen. Av skadede spillere så er det kun Panucci som helt sikkert er ute til denne. Perrotta er suspendert. Menez og Pizarro skadede seg på trening og har hatt litt problemer, men begge er med i troppen til Lecce. Aquilani som har vært ute i en måned er også med i troppen, men starter sannsynligvis ikke. Av tidligere Lecce spillere så er både Vucinic og Cassetti klare og begge starter sannsynligvis kampen mot sine tidligere lagkamerater.

 

Lecce: Benussi; Polenghi, Stendardo, Fabiano, Esposito; Giacomazzi, Zanchetta, Ariatti, Caserta; Castillo, Tiribocchi

 

Roma: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Tonetto; Pizarro, De Rossi, Brighi; Baptista, Vucinic, Totti

 

Kampen går kl.15.00, men vises desverre ikke på noen av Canal + sine kanaler.