Siste nytt på overgangsfronten

Flere medier melder idag om interesse for Bayern Münchens stjernespiss Lukas Podolski. Den tidligere Køln spilleren uttalte tidligere i uken at han var lei av å sitte på benken, og at han hadde informert styret med et ønske om å bli solgt. Den tidligere Køln spissen skal ha interesse fra nettopp Køln, men også Roma er interessert i angriperen som har kontrakt til 2010. Bayern München skal eter rapportene kreve omtrent 10 millioner Euro for tyskeren.

 

Ellers melder også flere at Fiorentinas spiss Pablo Daniel Osvaldo ønsker seg til Roma, etter å ha blitt lite brukt av Cesare Prandelli. Osvaldo har i likhet med Podolski uttrykt sin misnøye med å ikke være på laget.

 

Ellers skal John Arne Riise ikke være aktuell for Newcastle ifølge Riises rådgiver Jan Kvalheim.  Riise uttalte nylig til ASRoma.no at han vil bruke tid på å kjempe seg inn på laget.

 

I egne rekker er det kontraktsforhandlingene med Alberto Aquilani som utvikler seg til å bli den årlige kontraktssagaen. Roma har de siste fem årene hatt en endeløs rekke med kontraktsforhandlinger som har dratt ut med lovnader om det ene og det andre. La oss håpe dette ikke blir nok et eksempel på dette.

 

Alè

 

Kilder: Tribalfootball, Ilromanista, Channel4 og Romanews.